afspraak maken Bel ons

g i y n

Autoweerd

Autoweerd APK Keuring

Welkom bij Autoweerd Utrecht, hét APK station van Utrecht Binnenstad! Het laten uitvoeren van een APK kan bij vele autobedrijven, dus waarom bij ons? Wij zijn  hét grootste APK station van de Binnenstad, vele auto’s zijn de afgelopen jaren door onze APK-straat gegaan. De keurmeesters zijn allemaal RDW-gecertificeerd, waardoor zij veel kennis hebben op het gebied van een professionele APK.

Naast het uitvoeren van de APK, bieden wij meer. Vergeet u vaak dat uw auto gekeurd moet worden? Dan bieden wij de APK Reminder. Met deze Reminder ontvangt u van ons tijdig een herinnering dat de auto gekeurd moet worden. Verder kunt u op onze website ook lezen wat een keuringsdatum inhoudt, wat de eisen bij de APK zijn, ontvangt u informatie over de vervaldatum en kunt u lezen wat er gebeurd als uw APK verlopen is.

 

Ons team van APK -keurmeesters kent de regels omtrent de roetmeting, een viergastest of het elektronische uitlezen. Bij het grootste  APK station in het centrum van Utrecht is uw auto in goede handen. APK Keuring van Vakgarage Autoweerd Utrecht: objectief én professioneel.

 

logo autoweerd apk keuring rdw erkend