afspraak maken Bel ons

g i y n

Actie

ACTIE APK!

Benieuwd naar onze actie?

Al jaren lang behoort Vakgarage Autoweerd tot de grootste APK keuringsstations van Utrecht. In Utrecht-Centrum zijn wij zelfs de grootste! Onder andere door de expertise, professionaliteit en betaalbaarheid van onze Garage, zijn er de afgelopen jaren vele APK keuringen verricht door onze keurmeesters. Iedere keurmeester is dan ook RDW erkend, waardoor zij opgeleid zijn tot het afnemen van de APK. Onze monteurs richten zich op professionaliteit, objectiviteit en natuurlijk een hoge kwaliteit.

In 2015 breekt Autoweerd door alle aanbiedingen van de zogenaamde “snel-fitters” heen, want de keuring zelf voeren wij gratis voor u uit.  Dat leest u goed, gratis. U betaalt enkel de verplichte RDW-afmeldkosten en -indien van toepassing- de viergasmeting, roetmeting (dieselmotoren) of de EOBD.

Hoe krijg ik die gratis APK Actie?

Heel gemakkelijk! Het enige wat u hoeft te doen: like en beoordeel onze pagina op Facebook. Meer niet; wij keuren uw auto kosteloos, u kunt hiervoor zelf uw afspraak inplannen op onze digitale agenda óf even bellen met onze receptie op tel.: 030-30 31 600 en de actie wordt voltooid!

actie apk facebook autoweerd 19 like delen garage